Kazanmak ve Kaybetmek Arasındaki Küçük Fark Nedir?

0

Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. Profesyonel hayatımızın en büyük savaşına üç dakika kaldı. Ya takım olarak iyileşiriz ya da parçalanırız. İşimiz bitene kadar santim santim oynayacağız. Şu an cehennemdeyiz beyler inanın bana ve burada kalabiliriz ve içimizden kovulursunuz yoksa savaşarak ışığa geri döneriz. Cehennemden çıkabiliriz. Her seferinde ...

Şimdi senin için yapamam. Ben çok yaşlıyım. Etrafıma bakıyorum ve bu genç yüzleri görüyorum ve sanırım demek istediğim, orta yaşlı bir adamın yapabileceği her yanlış seçimi yaptım. Ben .... Bütün paramı çileden çıkardım. İnan ya da inanma. Beni seven herkesi kovaladım. Ve son zamanlarda aynada gördüğüm yüze bile tahammül edemiyorum.

Hayatta yaşlanınca bazı şeylerin senden alındığını biliyorsun. Bu, hayatın bir parçası. Ancak bunu ancak bir şeyler kaybetmeye başladığınızda öğrenirsiniz. Hayatın sadece bir inçlik bir oyun olduğunu öğreniyorsun. Futbol da öyle. Çünkü ne oyun hayatında ne de futbolda hata payı çok azdır.

Yani bir yarım adım çok geç ya da erken, tam olarak başaramıyorsun. Yarım saniye çok yavaş veya çok hızlı ve tam olarak yakalayamıyorsunuz. İhtiyacımız olan inçler etrafımızda her yerdedir. Her dakika, her saniye oyundan çıkıyorlar.

Bu takımda o santim için savaşırız bu takımda o santim için kendimizi ve çevremizdeki herkesi paramparça ederiz. O santim için tırnaklarımızla ÇEKİYORUZ. Çünkü biliyoruz ki, YAŞAMAK ve ÖLMEK arasındaki KAZANMAK ve KAYBETMEK arasındaki farkı yaratacak tüm o inçleri topladığımızda.

Sana bunu herhangi bir kavgada söyleyeceğim, ölmeye istekli olan adamdır. Kim o santimi kazanacak. Ve biliyorum ki artık bir hayatım olacaksa bunun nedeni, hala savaşmaya ve o santim için ölmeye istekli olmamdır. Çünkü YAŞAMAK budur. Yüzünüzün önündeki altı inç.

Şimdi sana bunu yaptıramam. Yanındaki adama bakmalısın. Gözlerine bak. Şimdi sanırım seninle o santim kadar gidecek bir adam göreceksin. Bu takım için kendini feda edecek bir adam göreceksin çünkü işin ne zaman biteceğini biliyor. Aynı şeyi onun için yapacaksın. Bu bir takım beyler ve ya şimdi takım olarak iyileşeceğiz yoksa birey olarak öleceğiz.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top