Finans Baronları Birbirleriyle Şifreli Nasıl Haberleşirler?

0


Finans Baronları yapacakları hamleleri günler öncesinden planlayıp şifreli mesajlarla birbirleri ile haberleşirler.

Finans baronları yapılacak hamleyi harf, rakam ve sembollerle kodlayıp bu kodlamayı sübliminal mesajlarla haber, müzik klibi, reklam, dizi veya sinema yoluyla aktarırlar.

Yukarıdaki haberi ele alalım, BOJİ'yi artık tanımayan yok, sevimli dostumuza bu ismi veren kim ya da neden bu isin seçilmiş kimsenin bir bilgisi de yok. BOJİ İatanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanarak saatlerce yolculuk yaparak kilometrelerce mesafeyi kaydediyor, meşhur CNN Kanalı da bu olayı eğlenceli bir haber niteliginde haberleştiriyor.

BOJİ kelimesini ters çevirdiginizde "ijob" olarak yani " i-job " olarak okuruz, anlamı "benim, bizim iş" olarak niteleyebiliriz, baktiginiz zaman tam bir çeviri olmadi gibi duruyor ama içeriği anlarsaniz kelimeler size dogru anlami aktariyor aslında.

Şimdi gelelim bu kelimenin gemetria harf değerini değerlendirmeye.



Gördüğünuz üzere "Boji" ya da " ijob" un rakamsal karşılığı "661" dir, aynı rakam karsiligi olan kelimeleri inceledigimizde karsimiza cikan 2 kelime grubu dikkatimizi çekiyor, birincisi " Annunaki queen" yani "annunaki kralicesi" ikincisi ise " stock market crash" yani "borsa çöküşü" kelime grubu.

Mesajı şu şekilde veriyorlar, "kraliçenin istediği hedef doğrultusunda sermaye aktarimi yapilacak, bunun icin borsa çökertilecek" 

Peki bunun zamanini nasil tayin ediyorlar, işte zor kısım bu, burada da 661 rakamindan yola cikarak degerlendirme yapmanız gerekir, 661 rakamini topladiginizda 13 rakamina ulasirsiniz, yani ayın 13'ünde bu is planlandigi sekilde gerceklestirilecek peki hangi ayin ya da hangi yilin ayinin 13. Gunu?

Yukaridaki sorunun cevabini bulmak icin de "annunaki kralicesi" betimlemesini analiz etmeniz gerekir, 13. Gun ugursuz olarak betimlenir, eger bu Cuma gunune denk gelirse inanclarina gore cok buyuk ugursuzluk getirir, iste burada arastirilacak konu budur, hangi ayin 13'u cuma gunune rastlarsa 'i-job" diye nitelendirdikleri isi o tarihte gerceklestireceklerdir.

Takvime göz attigimizda bu tarihin 13 Mayis 2022 Cuma gunu oldugu anlasiliyor.

Bu tarihi not alalım ve o gun geldiginde borsada buyuk yikim olup olmayacagini hep beraber görelim.

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top