SEC'ten BTC için ETF Onay Kararı

0


 SEC'ten BTC için ETF onay kararı çıkar mı çıkmaz mı bilinmez, Usa Inc. Coop.'un (şirket) 2 pagan sembolü vardır. Bu sembolleri 1 dolar üzerinde yansıtırlar, birinci sembol paranın solunda; tepesinde tek göz olan 13 basamaklı piramittir, diğeri paranın sağında; avuçlarında 13'er ok ve zeytin dalı tutan kartal.




1876 tarihinden bu güne USA INC COOP. sahipleri bu avucunda ok ve zeytin dalı tutan kartal ile sembolize edilen İngiliz ve diğer Avrupalı bileşenlerdir, bunlara (AMON) cular da denir.

R6 odasında XRP'nin rezerv dijital para olarak kullanılmasına karar veren AMONCU İngiliz tayfasının şirket kurumu olan SEC, BTC için ETF kararı verebilir mi?

2012 hatta 2001 hatta 1908 hatta 1876 hatta M.Ö 5000 tarihinden bu güne süren AMON- RA kavgası ne zaman son bulacak? Sahiden bunlar gercekten kavga mı ediyorlar yoksa kavga eder gibi mi yapıyorlar?

KURT 🐺 mekanın esas sahibi ve geldi, mahallenin köpeklerini bir telaş sardı, mahallenin köpeklerinin son hamleleri de işe yaramayacak, 2030 sonrasında ne Amon ne de Ra !!!

"Neler olup bittiğini soruyorsunuz, mekanın esas sahibi 🐺 kurt "amon"culari "ra"cılara boğduruyor, sonrasında asıl hamle gelecektir."

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
Yorum Gönder (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !
To Top